Retur & återbetalning

För att påbörja en retur, vänligen använd medföljande retursedel eller skriv ut en etikett via vår onlineportal. 

Vi på On Black strävar efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och en enastående shoppingupplevelse. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, så är vår retur- och återbetalningspolicy utformad för att göra processen så smidig som möjligt. Följande villkor beskriver dina rättigheter och skyldigheter när du handlar hos On Black, (On Black Group AB, 559362-8059).

1. Ånger- och Returrätt

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och du behöver inte ange någon särskild anledning för att returnera varor. För att utnyttja din ånger- och returrätt måste produkten vara oanvänd och i sitt ursprungliga skick, inklusive originalförpackningen och eventuella tillbehör. Du har självklart rätt att prova produkten, men när vi mottar en retur ska den vara i oväsentligt oförändrat skick så att vi kan sälja den vidare till nästa kund. Vi förbehåller oss rätten att neka returer med varor vars skick skiljer sig drastiskt från det att du mottagit varan. 

2. Återbetalning

När vi har mottagit och godkänt din retur, kommer vi att behandla återbetalningen snarast, men inte senare än fjorton (14) dagar. Återbetalningen kommer att utföras med samma betalningsmetod som du använde vid köpet, om inget annat har överenskommits. Observera att eventuella returfraktkostnader kan dras av från det totala återbetalningsbeloppet.

3. Felaktiga eller Skadade Produkter

Om du har mottagit en felaktig eller skadad produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa situationen och erbjuda en ersättning eller återbetalning efter att vi har bedömt problemet.

4. Returnerad Frakt

Om du returnerar en produkt enligt vår returpolicy ansvarar du för returkostnaden. Vi erbjuder enkla returer som kostar 99 kr. För paket som inte hämtas upp från postombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig för både frakt- och returfrakt. Denna avgift varierar från vara till vara. 

5. Kontakta Oss

För att begära en retur eller om du har några frågor gällande vår retur- och återbetalningspolicy, vänligen kontakta vår kundtjänst på kontakt@onblack.se

×