Fraktpolicy

Fraktpolicy

På On Black, som drivs av On Black Group AB (organisationsnummer: 559362-8059), är vi engagerade i att erbjuda en smidig och effektiv shoppingupplevelse, inklusive en tydlig frakt- och leveranspolicy. Vänligen läs följande riktlinjer för att förstå hur vi hanterar frakt och leverans:

1. Fraktdestinationer

Vi erbjuder endast leverans till Sverige.

2. Bearbetning av Beställningar

Beställningar behandlas vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar efter att betalningen har bekräftats, om inget annat anges för specifika produkter. Observera att orderhanteringen kan ta längre tid under högsäsong eller helgdagar, samt för beställningsvaror.

3. Fraktmetoder

Vi erbjuder olika fraktmetoder, inklusive standard- och snabbfraktsalternativ, för att möta dina leveransbehov. De tillgängliga fraktmetoderna och uppskattade leveranstider kommer att visas under kassaprocessen.

4. Fraktkostnader

Fraktkostnaderna varierar beroende på den valda fraktmetoden, destinationen och vikten samt dimensionerna på de produkter som ingår i din beställning. Fraktkostnaderna beräknas och visas vid kassan innan du slutför ditt köp. 

5. Spårningsinformation

När din beställning har skickats kommer du att få en bekräftelse via e-post med ett spårningsnummer och en länk för att följa din beställning.

×